sikinisme: home sweet home

home sweet home

assalamualaikum hai peeps!currently dah dekat rumah, :)

kat sini pun hujan je dari aku sampai tadi.aku sampai pukul 6.30 pagi,tapi done subuh dulu,lepas tu tunggu bas balik Banting dan pukul 8 tadi sampai rumah.

anyway kalau tak sekarang ni aku dah dalam kereta follow my sis pergi Melaka,tapi ade sebab tertentu yang menyebabkan aku tetiba tak boleh nak ikut. :( adalah hikmah tu kan? so tadi pun dah siap kemas my "new room" sekarang nak rest kejap sebelum masak pukul 12 nanti..

p/s : i can live without him kan? (tak pepasal je )


have a nice Thursday dear!

1 comments:

peri noy said...

yes u can dear!
u had prove it

owned by noorul aisikin