sikinisme: music video infinites - can you smile

music video infinites - can you smile

video



hai peeps! rindu korang. hari ni aku cuma nak upload music video infinite - can you smile.
bila korang bukak blog aku kan,korang akan dengar lagu tu kan?maybe ada yang tak faham maksud lagu tu and maybe ada yang wonder siapa yang nyanyi lagu ni..so hari ni aku tunjuk kan music video lagu ni okey?

ni adalah one of my favorite song,masa first time tengok MV ni terus suka dengan lirik dia. aku harap korang pun suka okey plus penyanyi dia handsome-handsome belako.

sekian sampai sini je,sebab penat sangat baru balik Melaka. ha! yang tu aku cerita esok okey?

good night dear. assalamualaikum :)

0 comments:

owned by noorul aisikin