sikinisme: one two three go

one two three go

assalamualaikum and hello peeps!


hai korang!hari ke dua as part 6 student. hari ni agak busy dari semalam. pukul 9.30 terjaga dari tido sebab dena message "dah bangun ke belum?" owh baru aku teringat yang hari ni we need to go to HEA and settlekan semua benda. dengan mata yang sembap sebab tett tett tett dan badan yang sakit sebab tido tak lena,yelah tido berbantalkan lengan dan berselimutkan towel. dah la dekat Machangster City ni tengah winter superb sejuk weh. aircond dekat cinema tu pun boleh buat aku menggigil ape tah lagi winter ni. dah pakai baju 3 lapis pun sejuk lagi.

so mula-mula kami ke pejabat kolej untuk selesaikan "masalah" sikit. okey hari ni dapat 1 surat amaran. sebenarnya cuak gak bila puan pejabat kolej tu keluarkan surat saman, tapi nasib baik kat atas tu dia kata AMARAN je. tapi padan lah muka kan sebab letak barang secara illegal, so hari Rabu nanti baru all my stuff tu dikembalikan. so kena lah tunggu my luggage yang penuh dengan baju,selimut dan bantal and my guni beg yang penuh dengan buku dan kasut tu sampai. :( but tonight thanks to kak Fatin and Nor sebab dorang bekalkan bantal untuk saya!owh yeah! sayang lebeh la. :)

next kami ke HEA untuk hantar borang pelajar lama,result,course registration dan student bill. serious ramai giler kut orang dekat situ dan ramai jugak anak hikan.. :) lepas tu pergi makmal bahasa untuk daftar MUET. okey MUET aku on middle of Feb dan early of March. so semester ni agak busy lah.eh tau tak bill muet naik tau? RM102 okey. OTW pergi makmal bahasa nampak few couples, and macam biasalah it just remind me to hurmmmmmmm. what i can say is "tabahkan hatimu sikin".

next - next kami ke Bandar Machang untuk beli sedikit barang yelah,aku tertinggal semua my trek suit dekat rumah,sampai semalam tido kena pakai jeans. haish. lepas tu cari hadiah for belated birthday lila and tadi baru je dia bukak present tu.. haha. :)

on 16 Disember akan ada perjumpaan for all last semester student,haish..awal-awal sem dah ada perjumpaan. WAJIB pulak tu. bila dah part 6 ni dah kena fikir degree nak ambik ape, i thought this sem will have islamic banking,rupanya tak de, so aku dah jadi confuse degree nanti nak ambik ape. serious tak tau. kalau dulu mungkin aku dengar cakap my mom and sis untuk ambik pendidikan,tapi bila dah clash dengan dia i think it is not necessary anymore untuk ambik pendidikan. it's mean i should do istikharah right?

okey readers!have a nice day. sedih tak dapat tengok bola malam ni. :(





2 comments:

peri noy said...

sedih lg tido dlm sejuk dr xdpt tgk bola.. ngeee :)

noorul aisikin said...

sedih kan ore?huhuhu.. :( thx nor.. :)

owned by noorul aisikin