sikinisme: perempuan dan virgin

perempuan dan virgin



hello readers!
mesti korang curious kan?tengok tajuk pun macam nak mencapap a.k.a mencari publisiti. maaf aku tak suka mengarut yea?

tiba-tiba pulak terfikir pasal benda ni sebab tadi masa kelas IT kitorang belajar tentang collaborative partnership,so adalah pasal kenapa syarikat tu nak merge dengan syarikat ni.so mestilah kita kena cari syarikat yang ada kekuatan kan? yang boleh tambah majukan syarikat kita.

then mrs pun tiba-tiba soal

okey girls, jenis lelaki idaman yang korang nak apa?

lepas tu mrs pun tanya lah budak laki,
you know what apa yang dorang jawab?
anyway bukan dorang tapi adalah sorang my classmate ni jawab
"virgin"

and i was feel like.woahhhh!!giler r laki ni.

memang jawapan TERBAIK!

tapikan,kalau lah semua lelaki fikir macam tu,mesti masalah buang anak dan seumpamanya tu tak akan berlaku kan?

tapikan jugak,kalau semua lelaki fikir macam tu,macam mana pulak dengan girl yang kena rape kan?tu bukan kehendak dia?tak pun dia tak ada benda tu tanpa dia sedar?kalau kita sedar,banyak sebenarnya perkara yang boleh menyebab kan perempuan tu tetttt.
so sentiasa berfikiran terbuka okey? :)
tapi aku tak kata aku salahkan lelaki okey?
it just from my opinion :D


bak kata ustazah aku
"tepuk dada,tanya iman,jangan tanya selera,sebab itu nafsu"


i wonder for a protective man
may i? :D


sekian

assalamualaikum

1 comments:

owned by noorul aisikin