sikinisme: inilah takdirnya

inilah takdirnya


hai readers!
dulu kan masa sekolah tengok kawan menangis bagai nak rak bila putus cinta.mesti aku tanya apesal nangis sampai cam ni sekali?sabarlah!lupakan je dia tu.. tapi tu dulu,sebab aku tak pernah rasa all of that hurt feeling.. tup tup sekarang ni,aku pulak yang kena!haaa!!hambek kau!padan muka. dan all the poyos' word tu semua kena balik kat muka aku. barulah aku rasa macam mana perasaan my friends dulu bila aku cakap macam tu.

ye lah serious aku cakap dulu sampai pura-pura a.k.a try belajar frust-frust ni,sebab teringin giler nak rasa.sekali sekarang dapat kau the real one! hahaha memang terbaik!

nak masuk 5 bulan dia tinggalkan aku&tiba-tiba dapat tau dia dah dapat yang baru. good job awak! memang salute giler!

betul orang cakap lelaki lagi mudah untuk dapat pengganti.
tapi kenapa tak perempuan? what the fishcake kan?


perasaan bila dapat tau dia dah ada yang baru itu lagi sakit daripada masa dia tinggalkan aku. sebab? sebab dulu still ada talian hayat. tapi sekarang?
jangka hayat aku sendiri pun aku rasa pendek je dah ni. :D

"bila dia dah bagi hint yang dia dah ada yang baru, ini bermakna kau cuma masa silam yang ingin dia luputkan dan jangan berangan yang dia akan kembali pada kau"



sekian
assalamualaikum


2 comments:

nelly said...

lelaki dan perempuan mmpunyai cara berbeza lepas clash ..
:)

noorul said...

urm..btul 2..tp pmpuan 2 slalu feeling terlebih :D

owned by noorul aisikin