sikinisme: pengembaraan bakal bermula

pengembaraan bakal bermula

assalamualaikum

halloo readers! 14 hb nanti start cuti mid sem, and i will going to Langkawi. ALONE!
giler tak?hahaha..actually tak pun kan?tapi ni adalah pertama kali aku pergi by bus and pergi dari sini which is from Kelantan and straight away to Kuala Perlis.

aku pun tak tau kenapa aku insists giler untuk pergi.mungkin nak sangat bawa hati ni jauh-jauh kut.okey stop thinking about HIM! tiket aku ke kuala perlis 13hb malam. and yang buat aku takut,tadi tengok sit,macam tak ada orang je. korang mesti faham perasaan aku kan?



so what ever pape pun once you want to do something,just make it true.


dan korang-korang semua,please wish me arrive safely eh?


harap-harap dapatlah tengok Helang ni lagi nanti :)



sekian

p/s: minggu depan adalah minggu test.memang parah giler lah otak ni.tadi markah kuiz Human Resource pun macam bengong je! :(

1 comments:

peri noy said...

amboi best nye..x ajak

owned by noorul aisikin