sikinisme: Day 8 - Day 19

Day 8 - Day 19

assalamualaikum

hai readers!lama giler tak update 30 Days challenges tu.. :)

Day 8&9 - photo that make me happy&sad

gambar ni boleh buat aku menangis dan ketawa dengan sendirinya. it is full of memory.memory yang ingin aku simpan jadikan pekasam. :)




Day 10 - photo captured by me

banyaak giler sebenanrnya,sebab aku memang suka tangkap gambar orang,lagi-lagi candid! dan yang ini adalah yang paling aku suka

kesian kan pak cik ni?bekerja keras untuk mendapatkan rezeki
agak-agak dia ada anak tak?


Day 11&Day 12 ni korang bandingkan eh?

photo of me 10 years ago
hehehhe..sememeh giler r gambar ni.okey actually bukanlah sepuluh tahun lepas,tapi 6 tahun lepas kut. kalau 10 tahun lepas cuma ada hard copy je. :)

gambar ni masa pertandingan projek warga kat USM peringkat Kebangsaan
cuba korang cari kat mane aku?hahaha


photo of me recently

mesti korang akan cakap lainnye!
muka masa sekolah baik nye!kankankan?


Day 13 - photo of item last purchased

werk!!!tak nak tunjuk
sebab aku perasan giler yang aku sekarang ni BOROS tahap petala ke10!


Day 14 - my favorite place to eat


tak nak ingat!tak nak tunjuk!nanti ingat kat dia


Day 15 - place i want to go



ha!tempat ni next week aku nak pergi. :)


Day 16 - pet i want to keep


the answer is noooooooooo..


Day 17 - a photo means a lot to me
Day 18 - photo of someone inspired me


my family. they are means a lot to me. aku sangat bertuah punya family yang sporting habis. all of my sis. dari sekecil-kecil cerita sampailah sebesar-besar cerita. semuanya boleh masyuk! tapi aku punya 1 prinsip kalau ada masalah,jangan susahkan mak ayah,tapi kalau dorang tanya,baru cakap. :)
pelik ke? tak kan?

Day 19 - my worst habit


hahaha..ni memang habit paling teruk. aku ni pemalas giler nak mandi!
serious memang malas giler. even my adik lagi rajin mandi dari aku.
which mean bukan aku tak mandi sehari suntuk,tapi tak delah sehari tu mandi sampai 2/3 kali. *___*





1 comments:

owned by noorul aisikin