sikinisme: meaning behind my blog title

meaning behind my blog title



haiahiahai guys! awal kan hari ni aku update? maklum lah,hari ni again tak da kelas! YaRabbi,betapa freenye aku rasa sem ni. =).. kalau tau dah beli tiket balik rumah dah hari selasa masa tu. cuti lama bebeno macam cuti mid sem dah pulak. ^____^

okey untuk hari ke 3 pulak adalah the meaning behind my blog title kan?

cerita si left handed.
sebenarnya ni tajuk yang ke berapa ntah aku buat.. hehehe.. -____-
lefthanded tu of course lah sebab i am left handed person kan? haish,tak habis-habis nak promote aku ni left handed. macam special sangat saje kan?
dan lagipun ni kan blog aku,nilah tempat aku cerita semua apa yang aku rasa dan lalui,dah macam diary lah pulak?hehehe

tapi itulah the meaning behind my blog title. :)
sekian.
assalamualaikum

1 comments:

nelly said...

wah ..
nelly the strange lak pelik orangnya ..
=='

owned by noorul aisikin