sikinisme: sem depan usaha lagi!

sem depan usaha lagi!

assalamualaikum&hallooo!!

selamat pagi!!.. hari ini masa yang ditunggu oleh semua student UITM. result dah keluar.. alhamdulillah.even though ada sedikit perasaan ralat sebab buss.com tak dapat A,tapi tak pelah.. asalkan my bubble dream tercapai,which is consistent in 3 pointer.it is enough,so next semester kena usaha plus,plus,plus lagi. =)

walaupun semester lepas terlalu payah untuk aku dan ia betul-betul buat aku depressed dan sangat feel stuck. tapi alhamdulillah there someone who always by my side dan buat aku bangun dari kesakitan.nasihat dia,sangat bermakna dalam hidup aku.dia cakap

"tak salah untuk bersedih,tapi kalau nak jatuh tergolek,teruslah meratapi kesedihan tu"

thanks my dear friend.

so sem 5 nanti harap-harap dapat stay momentum yang sama untuk terus kekalkan pointer sampai sem 6 nanti. =) harap-harap tak delah masalah datang bertali arus lagi macam sem lepas, harap-harap mak tak masuk ward lagi macam sem lepas, harap-harap tak terlibat dengan perasaan kecewa,duka lara macam sem lepas, harap-harap 'masalah' tu dah selesai,tapi kalau dia still tak nak cakap dengan aku,aku try untuk redha. itulah orang cakap, kawan tak selamanya jadi kawan, musuh tak selamanya jadi musuh. sebab manusia rambut je sama,tapi hati lain-lain.


aku harap sangat next sem dapat belajar dengan tenang dan teruskan usaha!!

okey sampai sini saje =)

take care

before that nak wish congrats pada azi,biela,nor,dayah,bel,sherry&kak fatin for your result.. to kikin sebab tak repeate law!! ha!kan tak repeate,tak percaya cakap aku,lain kali percaya yea?.. =)
and all students BM1124D!! =)

ni hadiah untuk korang!


1 comments:

nelly said...

all the best !!

owned by noorul aisikin