sikinisme: will be end soon

will be end soon


assalamualaikum&halloo!!

haihaihai guys. hari ini dah 23 May 2011. result kolej pun dah keluar, so next sem i'll be penduduk DO2.. wah!!first time duk DO2, roommate sape pun aku tak tau.hahaha..result akan keluar 25 May 2011 nanti,surat daftar u pun dah patut sampai. esok rasanya..maknanya hari-hari gembira aku akan berakhir tak lama lagi. tiket bas pun dah beli,sabtu ni balik. hurm..

pelbagai perasaan ada sekarang ni. yang paling rasa sangat cuak! memang cuak giler untuk 25 May nanti. lagi satu rasa tak ready.. seriously aku langsung tak rasa ready untuk balik U. banyak persoalan yang masih belum terjawab, dan aku sendiri tak tau sama ada ia akan terjawab atau tak.. kalau masuk sem nanti situasi still sama, aku redha.




okey sampai sini saje k? =)
nak tengok juvana. ni last time dapat tengok dengan bahagia. lepas dah masuk u nak tengok cam ne?
haish!!sadis betul.



take care!

3 comments:

peri noy said...

what??do2??
azy camne??
hurmmm y nor n bel xdftr kt sistem r kin
nk mrh tulll...

noorul said...

hahaha..yup DO2..azi?nth xtau..die pun sme kes ngn nor&bel,xd dlm sistem.biasalah 2...tiap2 sem de student yg jd cm 2..yg pnting dpt.. =)

peri noy said...

yurp y pntg dpt..
uhuks...
tp y sohai nye nk tau dpt ktne..
haddoii

owned by noorul aisikin