sikinisme: kelantan

kelantan

assalamualaikum&hallooo!!

haihaihaihai guys.. hari ni dah start rasa sedih. esok nak balik kelantan dah, maknanya hari-hari yang penuh stress akan bermula!kalau boleh,betul-betul tak nak balik U lagi. sangat2 tak ready,untuk hadapi masalah demi masalah yang bakal datang. masalah yang ada pun tak settle lagi. nak hadapi orang2 yang ****** lagi.. tak tau sape roomate aku, tak tau apa kesudahan cerita sem lepas.. hurm... terlalu banyak benda yang masih lagi terbuku kat hati ni..cuma aku,diri aku,jiwa aku, hati aku dan Allah saje yang tau.



i will miss u Fatin& this smiling face.

okey sampai sini saje =(
take care
dear awak,sangat rindu awak.

1 comments:

owned by noorul aisikin