sikinisme: lu langsi lu mati

lu langsi lu mati

assalamualaikum&hallooo!!!


haihaihai.. penat!!!penat sangat..baru balik dari tengok lu langsi lu mati a.k.a kongsi.. best cerita tu,sape yang belum tengok,pergilah tengok yea? tu adalah action movie,tapi kelakar..sound dia pun superb. tadi ramai gila orang yang tengok movie tu,sampai masa nak beli tiket tu,aku belum cakap lagi, abang tu dah tanya kongsi eh?..hehehe..tapi tadi dapat sit tak best,dapat sit depan,so terpaksalah mendongak kepala masa tengok cerita tu..ni ada sedikit info,cerita ni dorang ada guna kamera DSLR,yelah sebab itukan cerita aksi,so senanglah sikit nak ikut gerak aksi pelakon. ye tak? siapa yang belum tengok, pergi tengok eh?

after habis tengok movie tu,pergilah jalan-jalan dulu sebelum balik,then tiba-tiba terjumpa azi my uni mate&classmate.. punyalah dia terkejut sampai jatuh fon aku..sabo jelah. actually aku dah perasan dia,tapi tengok dari belakang apesal macam kurus je kan? so buat tak tau jelah.. tapi bila nampak gelang biru dia tu,memang sahih lah itu dia..

thanks to my bestie nur imelda sebab temankan aku hari ni dan dia belanja saya big mac!!yeah!!! i love you imel!!




inilah dia imel!!!







ini pulak cik azi yang aku terserempak tadi..



okey sampai sini saje :)

next week nur kasih pulak keluar,sape nak teman yea?

2 comments:

ika said...

aku nak tgk gak tapi ta de kawan..aiman tgk gn daq uma dy tamaw pown ajak aku..sedih2..huu~

noorul said...

sabo jelah..hehehe...ika ajklah sp2...

owned by noorul aisikin