sikinisme: hello beautiful monday :)!

hello beautiful monday :)!

assalamualaikum

hello my awesome readers!hopefully korang semua sihat..hari ni free sangat sebab ada gap 4 hari sebelum my last paper for this semester which is IT.

jadi hari ni punyalah free sampai bangun pun pukul 12 ades!.lagipun cuaca hari ni best sangat!. :) memang terbaik sangat sebab dapat qada' tido yang tak lena plus tak cukup sepanjang paper yang lepas :)

hari ni aku activate sekejap my FB sebab rindu giler dekat my friends dekat sana. sampai buku IT pun tak sempat nak baca ( ayat tak boleh blah tak sempat nak baca kon0n ) :)
dan tadi sempatlah berbalas komen dengan my bestie Nur Fitri Fahmi and sempatlah mengadu final ni susah sangat dan blah blah.. dia dah habis final lama dah maklumlah budak science geomatik kan?tapi ni first time dia habis dulu sebelum aku.. tapi dia tak balik lagi sebab dia ada speaking muet 13 Oct nanti. so good luck eh?dia kenalah ambik semester ni sebab next semester dia dah praktikal..mintak-mintak lah dia praktikal dekat-dekat je,nanti boleh ajak dia lepaking selalu.. aku je yang terpaksa ambik next semester di atas sebab yang tertentu dan malas nak fikir panjang plus malas nak susahkan orang. T__T


okeylah nak pergi makan with my roommate azi dan lila sengal :)







1 comments:

ika said...

aku nk gk a mcg gn ami..hehehe

owned by noorul aisikin