sikinisme: my raya :)

my raya :)

assalamualaikum

hello semua!! dah lama rasanya tak update blog ni.sebab raya masa tu sangat busy bila dah balik UITM lagilah busy plus plus.ni pun tadi baru je habis test IT.presentation IT dan HR pun dah lepas. so nilah masanya untuk menghapdate blog ni. okeyla disebabkan entri kali ni memang panjang so lets we start!! yeahhh :D

1 September 2011
raya ke tiga baru my family start berhari raya. bermaaf-maafan dan pergi ke rumah sanak saudara. tahun ni lambat sedikit sebab raya pertama my dearest uncle past away dan kami pun menunggu my angah back from Kelantan.

my BIG family!! i love them soooo much!

all of my sister were married so memang nampak macam keluarga besar kan? anak buah pun dah sama banyak dengan bilangan adik beradik. :D
yang tengah pakai baju pink tu my along with her husband,my angah pakai baju merah,so budak comel yang duduk depan pakai baju merah tu anak dia lah tu. my third sister pakai baju hitam,my fourth sister pakai baju purple and my fifth sister pakai baju hijau. next me and my poyosssss little brother. as usual lelaki paling handsome dalam gambar ni of course my father and most beautiful woman in the world must be the one who sit besides me.. :)


present to you my dearest nieces and nephew. :)

2 September 2011

hari bersama rakan-rakan tercinta! :)
honestly hari tu aku happy sangat tak habis-habis gelak.maklumlah dah lama tak jumpa dorang kan?so now lets the picture talk-talk first


inilah dia my dearest friends
mazila,mimi,ashrie,ika,aiman,ejal,mai,ami dan esreefa.




she's got headache. tulah cakap tak henti :)




me,ika&mai


di rumah mai a.k.a my jiran. :)


mai,me and ejal






alalalalala..cute sangatlah lah tu yea ami?



me,afi a.k.a my dua pupu&faz


esreefa. the owner of this picture. :0
thanks to her sebab bawak kamera :)



walaupun waktu tu cuma sekejap je,tapi sangat seronok. masing-masing bercerita dan kongsi cerita. esreefa dan mazila, tak sabar nak rasa nasi minyak korang,so cepat-cepat okey?mimi semoga cepat dapat pengganti and jangan lupa masakkan untuk aku eh?alang-alang dah ambik kulinari kan?ejal, belajar IT elok-elok scrol course IT tu sangat mahal,sebab semua gunakan IT sekarang. nanti gaji boleh belanja big Mac!mai cepat-cepat habis belajar,nanti boleh hang out selalu. ami,please jangan buat rambut "helmet" kau tu lagi.sumpah macam Abu Bakar Ela. Afi,bakal cikgu or ustaz?tapi yang penting faz bakal nurse. bahagia hidup korang nanti. kalau tangan kau terseliuh main volleyball bolehla faz tolong kan?ika&aiman aku doakan korang kekal sampai bila-bila. sangat salute 5 years ++ dah korang. boleh gelak sorang-sorang aku kalau ingat waktu sekolah dulu,kau dengan aiman memang macam belangkas kan? cara korang couple pun sangat sweet. so jangan lupa say thanks to ain and the rest yang terlibat okey?sebab nak tunggu kau or aiman yang start memang lambat.macam kura-kura.


3 September 2011

hari sabtu sebelum balik kelantan. aku,ejal dan ami lepak dekat McD sebab mintak tolong ejal buatkan web. dan alhamdulillah.kelmarin presentation berjalan dengan jayanya. terima kasih berjuta lemonade yea ejal? aku pun dah pandai sikit-sikit cara guna macromedia tu. dan ami juga sebab teman kan ejal. tapi lepas siap je web tu, ejal tiba-tiba pulak bagi idea nak pergi raya rumah ain dekat Subang.padahal waktu tu dah pukul 2.30 kut.tapi orang kata nak seribu daya,tak nak seribu dalih kan?so pukul 3.30 kami pun gerak ke rumah ain. tapi bila dah dekat sana,someone tu jadi silence sangat...tak tau kenapa.. terkesima maybe.. :P




macam nilah muka kerek ami :)


ejal masa duk buatkan web





ami dan ejal.



that's all for today. :)
selamat hari raya kepada semua.segala salah silap dan terkasar bahasa harap di ampun.






2 comments:

peri noy said...

cumil lah pakai bj itam tuh

noorul aisikin said...

ahahaha.. maseh ;)

owned by noorul aisikin