sikinisme: the last one

the last one


assalamualaikum

hello readers!hopefully korang sihat-sihat sahaja okey? hari ni aku sangat tak sihat, and langsung tak usik buku. memanjang tido dan just lay on my bed. maklumlah sindrom PMS bulan ni teruk sikit dari selalu. jadi mood nak buat note HR terpaksa di batalkan. :(

semalam i went to KB Mall with kikin and her cousin ema. sengaja pergi menghabiskan duit raya dan looking for present untuk contest tu. dan alhamdulillah dah jumpa :) besides that dapat beli dress polka dott!!!akhirnya!! wuwuwuwu.. i like! lepas tu dapat pergi secret recipe melantak chocolate fudge dan belikan aiman jugak.



lepas tu pergi McD sebab nak melantak big mac walaupun waktu tu ramai giler orang dan dah pukul 6.40 petang. hahaha..


so memang habis terus my duit raya. ha!tak lupa dapat beli pendrive rabbit jugak.hehehe.. tapi nasiblah tak ikut hawa nafsu sebab giler teruja tengok mp4 player tu harga dia murah je.. wargh!!! sebelum balik tu ada lalu kedai jual kamera, and i found nikon coolpix L110 tu..

i really want that dari dia keluar dekat iklan masa tu.. tapi apa kan daya ongkos nya enggak ada. but what ever it is i will try to get that camera next year. insyaAllah. korang doakan aku untuk dapat that kamera k?

lepas ni dah tak de lagi nak pergi KB untuk bersuka suki. sebab start esok dah kena serious baca buku dan memandangkan jadual hari ni yang sepatutnya buat note HR dah terbantut so terpaksalah esok dan hari yang seterusnya work hard. anyway aku sangat jealous tengok orang yang pandai, orang yang boleh fokus even though hidup dia dah jadi macam kena ribut taufan. macam mana lah diorang boleh manage semua tu?


p/s : kadang-kadang kita terlalu risau dengan pendapat orang lain tentang diri kita,tapi sebenarnya orang tu langsung tak kisah pun pasal kita kankankankan?


sekian saja untuk hari ni :)
take care and smile always yea?



3 comments:

peri noy said...

amboi2...pegi x mngajak jgk

noorul aisikin said...

hehehe..sorry sorry..xrncang pun.. :)
next year kite g eh?

peri noy said...

nextyer???asal lmbt sgt??

owned by noorul aisikin