sikinisme: mom,happy ramadhan

mom,happy ramadhan

assalamualaikum

hello readers! selamat menyambut ramadhan! :D
semoga ramadhan kali ni adalah ramadhan terbaik kamu semua. harap-harap dapat khatam al-Quran,buat solat tarawikh dan banyak kan ibadat sunat okey?

ramadhan kali ni adalah ramadhan yang ke 3 aku sambut di Kelantan. insyaAllah it will be the last ramadhan i am here. so harap sangat ni adalah ramadhan terbaik sepanjang hidup aku. :D

tapi walaupun dah tahun yang ke 3 sambut ramadhan kat sini,perasaan sayu,sedih dan nak nangis tu mesti ada jugak. waktu nilah perasaan rindu dekat rumah menggila tak pasal-pasal.

and aku jarang sebut perkataan ni tapi

MOM! I MISS U SO MUCH!

rindu sangat bila mak kejut bangun sahur. biarlah semua dah besar-besar,dah kahwin tapi tetap tunggu mak bangunkan baru bangun. tak pun biarlah dah terjaga awal,tapi tetap tunggu mak panggil baru pergi dapur. walaupun mak selalu bebel,"kalau dah bangun teruslah g dapur,tak payah tunggu mak.kalau mak tak bangun macammane?"
tapi still nak mak jugak!

owh! i miss that moment!seriously.itulah yang aku rindukan tiap kali puasa.


dear mak&adik, again tahun ni korang bersahur berdua lagi.kalau abah ade,then will be three of you. harap-harap akak yang lain rajin balik rumah,then mak tak delah rasa sunyi sangat kan?

dear mak,i can't wait to see you on 24 August nanti. and insyaAllah angah pun akan balik rumah on that day jugak! so raya tahun ni insyaAllah semua anak-anak emak ada. cucu-cucu mak pun dah banyak,please prepare much-much duit raya from now eh? :)

sincerely :
your most naughty daughter



2 comments:

nelly said...

selamat berpuasa !
:)

ika said...

selamat berpuasa !!
jgn ponteng2!!

owned by noorul aisikin