sikinisme: dan akhirnya

dan akhirnya

dan akhirnya, mak dah tau pasal aku yang dah putus dengan dia. aku pun tak tau mana dia dapat tau. tak bagi salam dan tak tanya khabar aku,terus saje dia masuk mood askar rejim ke 10.
dan bila dia start called me kin!
ha!sudahla,ni mesti ada nak tanya pape atau cakap pape.
kau patah hati yea?
heh? so buat-buatlah ketawa untuk menutup kesedihan,dan terus tukar topik
mak sihat? hahaha. ^_____^
then after finish the conversation between mom and daughter terus saje air mata ni mengalir tanpa segan silu. *______*

dan akhirnya malam tadi juga dia dah mengucapkan selamat tinggal,bila aku meminta untuk stop message aku,even though dia hanya nak meminta maaf.sebab selagi dia message aku,selagi itu aku akan masih berharap dan tak boleh nak lupakan dia dan segala kesakitan itu.
-kesian kat awak,saya still tak boleh nak terima maaf awak-
-______-

i am a kindhearted person,but also a very revengeful person.

sekian
assalamualaikum 0___0



3 comments:

bie_strong said...

sabor je la..i like the sentences "kesian kat awak, saya still tak boleh terima maaf awak." kita serupa je ckin...

dayaya's . said...

Sikin, slow-slow ok :) InsyaA boleh. ^^,

noorul said...

biela : thx syg
daya : hahaha..insyaAllah leh! chaiyok2!!! =)

owned by noorul aisikin