sikinisme: MY FAMILY HERE

MY FAMILY HERE



assalamualaikum&halloooo!!!!


wah-wah...freenya lah ko sikin kan?boleh update blog lagi.haha.. jangan tak tau orang lain duk sibuk baca law, banking operation&the other,tapi aku?hehehe.. sorry i tengah tension ni,sebab tu tak tengok buku.. lagipun orang kata waktu lepas asar ni masa untuk beriadah. betul tak?lagipun hari ni lepak rumah kikin,tadi masak..wohoa!!!lama dah tak masak.. terer lagi aku ni masak rupanya. ecehhh.. perasann!! okey tak nak sambung bebel panjang-panjang.. actually seperti yang korang nampak dekat atas tu, tu gambar budak-budak kelas aku. BM1124D. mereka yang aku sayang. gambar ni di ambil masa jamuan untuk business communication masa tu. yang pakai baju&tudung pink tu our most beloved lecturer mrs Amira. cantik kan dia? kami buat ni masa hari ahad lepas,dari pukul 5-7 petang. tapi budak lelaki sampai lambat!! makanan disediakan oleh abe mat@ hanif.thanks hanif. master mind for this event ialah cik wany. so kat bawah ni adalah a few gambar kami bersama.


i love this picture!!nakal betul si aril&ameer tu..sooo sweet kan?bila pulak aku nak dapat bunga..hehehe ;p




BM1124D.. sweet moment yang tak akan dilupa. masing-masing banyak ragam&perangai. yang penting kami bahagia. =)


orang kata, kami berpuak,betul ke?
orang kata pandangan mata kasar selalu salah. =)




2 comments:

bie said...

salah2..kite saling syg menyayangi..

ctluvaju said...

hhahahahha....mme slah pon...gapo ore oyk tu btul la...jaat dop???kahkahkah

owned by noorul aisikin