sikinisme: tomorrow

tomorrow


assalamualaikum&hallooo!!

happy birthday 2 my bestie!!! for Nur Fitri Fahmi Bin Shafeai happy birthday!!happy sweet 20..hahaha.. dah tua!! anak pak pi'e dah tua.. ngeee.. eh?ko tau tak,ko ni special case?ko sorang je aku buat entri dekat blog.. tapi jangan nak perasan eh?ni pun sebab aku tengah banyak masa nak buat. so that, 2 my dear bestie.

  • happy birthday
  • i wish u 2 get flying colours for this sem.
  • belajar untuk berjimat
  • semoga dapat soulmate ASAP
  • cuti sem harap dapat jumpa ko& the rest macam dulu-dulu.

seriously really miss u & all of the guys. harap sangat dapat jumpa korang,dapat lepak sama-sama,rindu nak tengok ejal& es gaduh, rindu nak tengok ko dengan mai. rindu nak borak lama2 dengan korang. tapi nak buat macam mana kan? semua orang busy dengan mengejar future masing-masing. rindu masa zaman sekolah,lepak kat kantin,makan sama-sama.

ami? bila kita nak keluar macam ni lagi?


ni last time kita raya sama-sama. masa part 1.


ni masa ni kitorang keluar bertiga je,sebab "marah" dengan ko,tak joint the last gathering.


bila nak pergi sini lagi? mesti kakak dekat kaunter tu rindu dekat kita..
hehehe :)

* mungkin kita semua dah ada kawan baru bila dekat U. tapi jangan lupa kawan yang lama,kawan yang memberi semangat kepada kita untuk masuk U!


last word from me..happy birthday Ami!!
happy belated birthday to Mecik,Nabilah&Kak fatin. :)

1 comments:

ika said...

khas tok ami nmpk..hehehe

owned by noorul aisikin