sikinisme: memories

memories



assalamualaikum

hai peeps!it's already 2.16 am,but i still can't sleep. bukan sebab tahan mata untuk upcoming paper on this Wednesday,tapi serius i got imsomnia. :(

disebabkan tak boleh nak tido,here i am. habis laptop ni aku kobek sana sini.last-last habis tulisan semua berubah.nak tukar balik dah tak ingat. aigooo. dan dah lama jugak tak bukak window media center. bila pasang lagu +ada slide show gambar,serius buat aku rindu kenangan dulu. zaman masa part 1.. kadang-kadang harap boleh balik macam masa part 1 dulu,sebab nak rasa keseronokan masa part 1,tak stress,tak banyak benda nak fikir. tapi setiap yang berlaku itu mematangkan kita kan?







kebanyakan gambar kat atas ni semua masa part 1. cuma the first pict je gambar masa awal part 2. kalau bandingkan dengan gambar sekarang,terlalu banyak perubahannya. lagi-lagi the guys :)



"memories may fade away but pictures wont"

0 comments:

owned by noorul aisikin