sikinisme: it is about the time.

it is about the time.

assalamualaikum

haihaihaihai guys.. it is been 3 weeks i guess -___- duduk sini...minggu ni pun rasanya boleh kata semua subjek dah start belajar. =) ..buku pun,rasanya next week dah dapat semua. alhamdulillah. so bila dah mula belajar dan buku pun dah dapat it is about the time to??? to being serious. almaklumlah subjek semester ni rasa macam nak membunuh saje.. so scared!! :(

FIN 328
with miss. noor azila. dia baik,best! tapi masa tu aku datang lambat. actually lambat 5 minit kut. -___-
lepas tu ada lagi a few guys yang baru datang, miss ask me about the tabung untuk duit budak datang lambat. hehe
nak tau aku jawab apa? miss, i am forgot to bring it! ecehhh!!tak pasal je dapat dosa free pagi-pagi. tapi memang aku lupa pun, tapi lupa beli. aku ingat miss main-main je. -____-
so next class kena bawak!


FIN320
letcurer kacak yang ajar! hahaha.. gedik sungguh! disebabkan dah dipuji nama perlu dirahsiakan. *_*
urm...FIN 320 ni adalah financial analysis. dia ni lanjutan apa yang kitorang pernah belajar masa part 1 and part 3. ada accounting sikit,ada finance sikit! memang terbaik! "____"
tapi tadi macam nak gelak je,belajar without buku,cuma dengar saje apa yang sir cakap.so masuk telinga kiri keluar telinga kanan @_______@


MGT300
MGT300 a.k.a IT. MRS. dalili izni yang ajar. sangat cantik dan baik,dan best dan sporting! rasanya dia the best letcurer for this sem kut.. MGT300 jugaklah yang pertama sekali bagi assingment untuk sem ni. semalam baru je present! gila berani mati r. "______"
present without preparation! congrats!

MGT340
this is human resources management punya subjek with sir Zahari. best giler sir ni,walaupun dia asyik duk ulang i am a killer! tapi agak cuak dan sedih bila dia kata "i just teach you till this Thursday" semua dekat kelas tu macam hahhh?siapalah the lucky one that will teach HRM for DIBM1125D yang baik sangat ni? -_______________-

IINS200
ini subjek insurans and risk! nak tau siapa yang ajar? Sir Firdaus. dia pernah ajar ktorang sem lepas which is Banking Operation. dan dia best!! sangat penuh dengan pengetahuan am.. "_____________"


sepanjang 3 minggu dah dekat sini kesihatan sangat tak menentu,sakit kepala,pening,selesema,sakit tekak semua bersilih ganti. maybe sebab cuaca siang yang panas,dan malam hujan. tapi orang kata kalau asyik tak sihat tu maknanya stresss.. stress kah aku?entahla. ^____^

biarlah orang nampak apa yang mereka nampak dan tak nampak apa yang mereka tak nampak

i just hope that i will carry on this life as well as i can.

owkey see you.

2 comments:

nelly said...

wow ..suka ayat kamu !
the best ..
suka bhagian kata-kata yang mndalam tu !
:)

noorul said...

thx nelly! ^___________^

owned by noorul aisikin