sikinisme: POSITIVE

POSITIVE

Start thinking positive please NOORUL AISIKIN!!! tadi baca blog someone, and it's really inspired me.. i'll try my best to forget him & try to let him go from my life. Tapi, dalam hati aku masih berharap he'll be mine someday @ in the future. coz, i really love him. aku berharap there is still chance for me.. GILER desperate ke aku ni? x..bukan desperate. aku bukan berharap untuk terus couple dengan dia, sebab aku tau kalu ktorang memang xditakdirkan untuk bersama,then couple lama macam mana pun,tetap akan berakhir. lagilah akan sakit kn??much2 painful than rite now. everything Allah yang tentukan, tapi xsalah kan kalau kita berdoa & berharap? aku percaya Allah sentiasa membantu orang yang berusaha & berdoa. tapi macam mana kalau dia couple dengan orang lain? HAHAHA.. itu aku xtau.. Tapi yang pastinya kalau dia couple dengan orang lain, aku xkan maafkan dia sampai bila2.. Aku akan consider dia terima putus tu sebab dia dah ade PEREMPUAN lain. giler kejam kan?? sebab aku BENCI bila dikhianati..(sape suruh putus xbgitau sebab) INGAT AKU NI DOLL KE? biar marah pun,tapi still SAYANG dia lagi tau x?it just same like previous year. macam mana CINTA ni boleh berkembang dari form 1 till now.. lepas tu dikecewakan dalam 1 saat.
WwWwWwWwAaAaAaAaAaAHhHhHhHh...AKU terfikir gak DIA TU XDA PERASAAN KE? mana perginya perasaan dia masa awal2 kami COUPLE?it's really2 different. patut aku dah leh fikir bila aku perasan perubahan diri dia.tapi? ko g wat bodoh je kaN? padan muka.BETUL ORANG KATA,CINTA LELAKI BOLEH BERUBAH DENGAN SEKELIP MATA. TERLALU SUKAR UNTUK JUMPA LELAKI YANG AKAN TERUS CINTAKAN KAMU MACAM GOO JUNG PYO CINTAKAN JAN DI. MACAM QASHA CINTAKAN AYU. MACAM KIM JOO WOON CINTAKAN GIL RA IM. dalam semua cerita tu, lelaki akan berusaha untuk daapatkan perempuan tu& cinta perempuan itu dengan ikhlas hingga bila2..rasa nak hidup dalam KHAYALAN je.KENYATAAN ini terlalu menyakitkan.
LAGENDA BUDAK SETAN
BILA CINTA
RAPUH
BILA CINTA MULAI RAPUH & BERTEPUK SEBELAH TANGAN,
IA HANYA AKAN JADI LAGENDA

3 comments:

ika said...

who dat guys??

noorul said...

cbe teka?
start from the letter of B

ika said...

oke2.. i noe dat guyz,.:)

owned by noorul aisikin