sikinisme: MEET THE GUY.

MEET THE GUY.

so nilah budak lelaki in my class..entri kali ni,aku nak cter pasal diorang..
all about them..tapi klu de salah aku mintak maaf awal2 eh??

amir,kamarul,izhar&afiq.. : selalunya dorg akn bersama kt mne je pun..dimana de afiq,di situ de izhar..di mana ada kamarul,disitu de amir.. amir,dia byk ckp,tapi kdg2 kelakar..aku suka mmpertikaikan ketinggian dia..tp sori eh amir??just for laugh.. kamarul,dia ni kontra ngn amir sbb dia ni pendiam&tinggi!!paling tinggi dalam kelas 2..xsilap akula.. izhar..dia ni kelakar..bukan sbb suka wt lawak,tp cara dia..aku xpernah nmpak dia segar dalam kelas..mengantuk sokmo... afiq.. dia ni banyak cakap tapi agak pemalu..suka berkawan ngn dia,sbb dia xdelah sebekeng izhar.. :)..
tp hakikatnya dorang berempat ni sangat baik hati,kalau mintak tolong,mesti buat..so sangat gembira de kawan spt kamu.. ^_^

faiz,nabil&syakir.. diorang duduk umah sekali..tiga2 de perwatakan yang berbeza.. nabil,seorang yang banyak cakap&suka buat lawak!!!sangat happy bila dia dah start wat lawak..kadang2 rse dia xwt lawak pun,tapi ktorg leh gelak..pasanagn dia selalu syakir,syakir ni pemalu pada aku..dia jarang bercakap,tapi gaya dia pun dah cukup wat ktorg gelak.. N bout syakir,ramai kut yang duk sok sek pasal dia..sbb??dia ni agk good looking r.. faiz,dia ni pendiam,tapi bila dah bercakap...hehehe..dia tua dari kami,xtau r dulu dia s2dy kat mne..tapi english dia superb!!

hanif,harizwan,iwan&aril... aku xberapa rapat ngn diorg ni..tapi hanif,dia sangat ringan tulang..mcm masa bulan puasa dulu dia pernah tolong kami beli nasi untuk buka!!hahaha..arigato konsaimas...harizwan&iwan,diorang xbyk bercakap kat kelas..mungkin dorg ni pemalu..kehkeh..so i pun malu nk tegur.. aril..jarang bercakap ngn dia..tapi yang aku nampak dia komited..mungkin kadang2 de orang cakap dia ni agak koya,tapi orang yg koya 2 r kadang2 sangat bertanggungjawab bila wat kerja.. -_-

so that's all from me..kalau de salah silap,aku mintak maaf eh??jangan simpan duri di hati..

kat bawah ni gambar izhar& afiq..
aku ambik dari fb afiq..actually really luv this pic..diorang nmpak mcm sweet sangat..
thumbs up 2 yang captured this picture..


p/s : special thanks 2 all of you guys coz being a part of my life at uitm kelantan.. :)

7 comments:

ctluvaju said...

girl xde ke???

noorul said...

gurl??leh je...sabar l..pnt duk pikiak idea..

Anonymous said...

zz..
aq nk share..
bia sep yow thu..
sudoh la awop..
haha..

Anonymous said...

kah kah harizwan pemalu...

noorul said...

anymous : xbaik dengki2 ni...
:)

Anonymous said...

2 anonymous ni ialah 2 watak berlainan ye..jgn slh fhm..=)

noorul said...

grrrrr...tulis nma r len kli

owned by noorul aisikin